ULTRA PREMIUM & ULTRA WELLNESS

ENOVA heeft een uitgebreid assortiment droog hondenvoer, dat is ontwikkeld na 20 jaar bedrijfservaring in de petfoodmarkt, met een simpele edoch duidelijke missie: altijd de brokformules verbeteren en moderniseren, met als doel het welzijn van onze geliefde huisdieren, door ze de best mogelijke voeding te geven.

De hoge smakelijkheid van de Enova-producten en zijn innovatieve verpakkingen zijn slechts enkele van de kenmerken die ons merk onderscheiden van de concurrentie op de markt.

ENOVA geschiedenis in een notendop:

  • 2007: het idee van ENOVA wordt werkelijkheid – de eerste fokkerstassen worden op de Italiaanse markt verkocht.
  • 2008: de ENOVA Ultra Premium-lijn voor honden maakt zijn debuut op de Italiaanse huisdierenmarkt.
  • 2009: ENOVA-producten gaan verder dan de landsgrenzen en worden ook gedistribueerd in verschillende Europese landen zoals Frankrijk, Spanje en Tsjechië.
  • 2011: een nieuw concept wordt een fundamenteel onderdeel van het merk ENOVA – de productie van een nieuwe ENOVA graanvrije formule voor fokkers is begonnen.
  • 2015: ENOVA Simple Formula wordt gelanceerd op de huisdierenmarkt met een uitstekende, bekroonde verpakking en de eerste Italiaanse Pet Award.
  • 2017: de ENOVA Formula-lijn wordt uitgebreid met twee nieuwe recepten: ENOVA Omega Formula & Enova Tris Formula.
  • 2018: de drie best verkochte ENOVA Ultrapremium Adult-recepten zijn vernieuwd en gemaakt van mono-eiwit voor gloednieuwe lijn, ENOVA Mono, die wordt gekenmerkt door zowel uitstekende nutritionele prestaties als een innovatief verpakkingsontwerp.
  • 2020: Enova komt op de Nederlandse markt, waar direct de goede verhouding in kwaliteit en betaalbaarheid wordt opgemerkt.

ONDERSCHEIDINGEN

PET AWARD 2018

2018 – Enova Tris is ook goedgekeurd door consumenten, die het met succes een blinde test evalueerde en de brokken zeer positief beoordeelden, waardoor het de Pet Award voor 2018 behaalde.

PET AWARD 2017

2017 – Na het voorgaande jaar bewijst Enova Simple zichzelf als winnaar van de Pet Award 2017 als het beste graanvrije droogvoer voor puppy’s en volwassen honden.

Tegelijkertijd kan de nieuwkomer Enova Omega, het volledig visrecept van de Formula-lijn, ook met trots de felbegeerde onderscheiding tonen.

SPECIAL STAR – PACKAGING DESIGN

2016 – Enova Simple ontvangt de speciale ster in de sectie Verpakkingsontwerp tijdens de 20e editie van de Mediastars-prijs.

PET AWARD 2016

2016 – Enova Simple is door consumenten bekroond met de Pet Award 2016 als het beste droogvoer op de markt voor puppy’s en volwassen honden.

Brochure Enova

DOWNLOAD DE BROCHURE VAN ONZE PRODUCTEN