ITALIAANSE RECEPTEN ZONDER GRANEN

Formula - Simple, Omega, Tris

Dankzij het hoge caloriegehalte en de hoogwaardige dierlijke eiwitten, voldoet ENOVA SIMPLE perfect aan de voedingsbehoeften van actieve volwassen honden, maar ook voor puppy’s en zogende teven. ENOVA Simple is ook een perfect onderhoudsbrok voor al die volwassen honden waarvan de eigenaren alleen het beste voor hun huisdieren willen, met een nieuw, bijkomend voedingsvoordeel: ENOVA Simple is volledig graanvrij!

ENOVA Omega, het nieuwe recept van alleen vis uit het Formula-assortiment, is ideaal voor wie op zoek is naar een hypoallergene voeding met beperkte ingrediënten en Graanvrij voor hun hond. Het exclusieve gebruik van dierlijke eiwitbronnen uit vis en de volledige afwezigheid van granen maken ENOVA Omega perfect voor iedereen die voedselgevoeligheden vertoont voor de ingrediënten die het meest worden gebruikt in droog voedsel.

Kunt u geen hondenvoer vinden dat de problemen met voedselintolerantie van uw overgevoelige hond oplost en heeft zelfs voer op basis van vis geen zichtbare voordelen? Bent u op zoek naar een nieuwe smaak om de smaak van de maaltijd van uw hond te veranderen, een hond die niet eet bij gewone brokken? Wilt u uw hond een meer gevarieerde en completere voeding bieden door nieuwe eiwitten af ​​te wisselen met gangbare dierlijke vleesbronnen? We hebben het alternatief!